ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταδικάζει τον Κ. Αρβανίτη η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Καταδικάζει τον Κ. Αρβανίτη η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με ψήφισμα της καταδικάζει ως «ανάρμοστη, αμετροεπή και αντιδεοντολογική» την συμπεριφορά του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

«Η ρητορική του ξεπέρασε τόσο τα όρια του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όσο και τα όρια της ηθικής και κοινωνικής ευθύνης των δημοσιογράφων. Φαίνεται πως η προβεβλημένη δημοσιογραφία δεν σταματά ούτε σε αρχές, ούτε σε αξίες και δεοντολογίες. Αντίθετα αποτελεί προσόν για μια καλύτερη μεταγραφή», αναφέρεται στο ψήφισμα.

«Εμείς οι δημοσιογράφοι της Ελληνικής περιφέρειας που μας απαξιώνουν πολιτεία και συνάδελφοι του κέντρου, επιμένουμε να σεβόμαστε ανθρώπους, αξίες και αρχές δίνοντας καθημερινά εξετάσεις για το λειτούργημα της σωστής ενημέρωσης στις τοπικές μας κοινωνίες», καταλήγει η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταπατά το Κράτος Δικαίου και εκθέτει την Ελλάδα

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...