ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία αστυνομικός που ανήκει στη δύναμη ασφαλείας του μεγάρου των Ηλυσίων χτυπήθηκε τη νύχτα από ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα και εκινείτο αντίθετα στον δρόμο που περνά μπροστά από το προεδρικό μέγαρο.
Η συνδικαλιστική εκπρόσωπος Στεφανί Ουεμπέρ δήλωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “ο οδηγός κοίταξε την αστυνομικό στα μάτια” πριν πέσει επάνω της και την ρίξει στο έδαφος”.
Οι τέσσερις άνδρες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο κοντά στο σημείο του συμβάντος και διέφυγαν με τα πόδια. Δύο άνδρες, ο οδηγός και ο συνοδηγός, συνελήφθησαν.
Ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, αλλά η μέτρηση έδειξε περιεκτικότητα σε αλκοόλ μόνο 0,07 γραμ. ανά λίτρο.
Με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχει καμία σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δήλωσε η συνδικαλιστική εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι πιθανότατα ο οδηγός του αυτοκινήτου πανικοβλήθηκε όταν συνειδοποίησε ότι κινείται αντίθετα στον δρόμο μπροστά από το Μέγαρο των Ηλυσίων.























































