Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία: Αστυνομικός χτυπήθηκε σκοπίμως από αυτοκίνητο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Γαλλία: Αστυνομικός χτυπήθηκε σκοπίμως από αυτοκίνητο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία αστυνομικός που ανήκει στη δύναμη ασφαλείας του μεγάρου των Ηλυσίων χτυπήθηκε τη νύχτα από ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα και εκινείτο αντίθετα στον δρόμο που περνά μπροστά από το προεδρικό μέγαρο.

Η συνδικαλιστική εκπρόσωπος Στεφανί Ουεμπέρ δήλωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “ο οδηγός κοίταξε την αστυνομικό στα μάτια” πριν πέσει επάνω της και την ρίξει στο έδαφος”.

Οι τέσσερις άνδρες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο κοντά στο σημείο του συμβάντος και διέφυγαν με τα πόδια. Δύο άνδρες, ο οδηγός και ο συνοδηγός, συνελήφθησαν.

Ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, αλλά η μέτρηση έδειξε περιεκτικότητα σε αλκοόλ μόνο 0,07 γραμ. ανά λίτρο.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχει καμία σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δήλωσε η συνδικαλιστική εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι πιθανότατα ο οδηγός του αυτοκινήτου πανικοβλήθηκε όταν συνειδοποίησε ότι κινείται αντίθετα στον δρόμο μπροστά από το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε καύσιμο στις καθημερινές μετακινήσεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr