ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Ράκα (Καλλίνικον), Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 17 άνδρες τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές που έχει υπό τον έλεγχό του στην ανατολική και βόρεια Συρία, ως αντίποινα στους φόνους υψηλά ιστάμενων τζιχαντιστών από Σύρους που έχουν σχηματίσει αντίσταση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 16 άνδρες στη Ντέιρ Αλ Ζουρ και έναν ακόμα άνδρα στη Ράκα, ώστε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην αντίσταση που έχει ήδη φονεύσει 12 Σύρους, Ιρακινούς και Αλγερινούς τζιχαντιστές.
Οι 17 άνδρες εκτελέστηκαν με την κατηγορία ότι πολεμούσαν το Ισλαμικό Κράτος αν και μόνο ένας αποδείχτηκε ότι είχε σχέση με τους φόνους τζιχαντιστών. Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να στείλει μήνυμα σε όσους του εναντιώνονται, ότι αυτή θα είναι η μοίρα όσων σηκώσουν κεφάλι, αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο.
Η πόλη Ράκα της Συρίας κατέχεται από το Ισλαμικό Κράτος και έχει ανακηρυχτεί, κατά κάποιο τρόπο, πρωτεύουσα των τζιχαντιστών. Επίσης το Ισλαμικό Κράτος ελέγχει και μεγάλο μέρος της Ντέιρ Αλ Ζουρ. Μεταξύ των εκτελεσθέντων είναι και πέντε μέλη της φυλής Σαϊτάτ, η οποία είχε ξεσηκωθεί ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Στο παρελθόν οι τζιχαντιστές είχαν εκτελέσει, συνολικά, 900 μέλη αυτής της φυλής.























































