ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Ράκα (Καλλίνικον), Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 17 άνδρες τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές που έχει υπό τον έλεγχό του στην ανατολική και βόρεια Συρία, ως αντίποινα στους φόνους υψηλά ιστάμενων τζιχαντιστών από Σύρους που έχουν σχηματίσει αντίσταση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 16 άνδρες στη Ντέιρ Αλ Ζουρ και έναν ακόμα άνδρα στη Ράκα, ώστε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην αντίσταση που έχει ήδη φονεύσει 12 Σύρους, Ιρακινούς και Αλγερινούς τζιχαντιστές.
Οι 17 άνδρες εκτελέστηκαν με την κατηγορία ότι πολεμούσαν το Ισλαμικό Κράτος αν και μόνο ένας αποδείχτηκε ότι είχε σχέση με τους φόνους τζιχαντιστών. Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να στείλει μήνυμα σε όσους του εναντιώνονται, ότι αυτή θα είναι η μοίρα όσων σηκώσουν κεφάλι, αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο.
Η πόλη Ράκα της Συρίας κατέχεται από το Ισλαμικό Κράτος και έχει ανακηρυχτεί, κατά κάποιο τρόπο, πρωτεύουσα των τζιχαντιστών. Επίσης το Ισλαμικό Κράτος ελέγχει και μεγάλο μέρος της Ντέιρ Αλ Ζουρ. Μεταξύ των εκτελεσθέντων είναι και πέντε μέλη της φυλής Σαϊτάτ, η οποία είχε ξεσηκωθεί ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Στο παρελθόν οι τζιχαντιστές είχαν εκτελέσει, συνολικά, 900 μέλη αυτής της φυλής.























































