ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους σε… Κούγκι

Είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους σε… Κούγκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρεόπολη, Αστυνομία, Λακωνία,

Δυναμίτιδα, πυροκροτητές, κυνηγετικό όπλο, βαλλίστρα, τόξο, μαχαίρια, μικροποσότητα κοκαΐνης, φυσίγγια και κροτίδες εντόπισαν σε σπίτια δύο Ελλήνων στη Μάνη αστυνομικοί.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 63 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά και τα βεγγαλικά.

Κατά τις έρευνες στο σπίτι και το όχημα του 34χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ένας πυροκροτητής συνδεδεμένος με βραδύκαυστο πυραγωγό φυτίλι, κυνηγητικό όπλο και βαλλίστρα, αεροβόλο πιστόλι και τόξο, τρία μαχαίρια και εννέα βέλη, πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, έξι κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δύο χειροπέδες και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και την αποθήκη του 63χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 μασούρια δυναμίτιδας, 29 φυσίγγια κρότου και πέντε κάλυκες.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ερευνών εκτός των άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 κινητά τηλέφωνα, οκτώ κάρτες SIM , τρεις μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, επτά κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, εννέα ηλεκτρονικές συσκευές (ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ραδιοπομποί κ.α.).

Όλα τα κατασχεθέντα αντικείμενα, θα σταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

Σέρρες: Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Διπλή δολοφονία στις Λιβανάτες: 45χρονος σκότωσε τα δύο ανίψια του 23 και 26 ετών

Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr