ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Εφημερίδα Wall Street Journal, Ισπανία,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η Ευρωζώνη μπορεί τελικά να αποφασίσει να θυσιάσει την Ελλάδα κάνει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, εκτιμώντας ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα κάνουν πίσω στη σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ευρωζώνη δεν θα κάνει πίσω στη σύγκρουση με τον Τσίπρα.
Η WSJ γράφει πως τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας δεν έκανε πολλά για να στηρίξει τη θέση του και τις προεκλογικές εξαγγελίες του, πως θέλει να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πιθανό στο μέλλον, η Ευρωζώνη να «θυσιάσει« την Ελλάδα για χάρη της Ισπανίας.
Η WSJ υπογραμμίζει πως η Μαδρίτη πιστεύει ότι θα ήταν προς το συμφέρον της Ισπανίας και της Ευρωζώνης γενικότερα το να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, από το να ενισχυθεί η υποστήριξη και η δύναμη του κινήματος κινήματος Podemos και να κινδυνέψει έτσι η ανάκαμψη της χώρας.
























































