ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιρκούκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δυνάμεις των Κούρδων Πεσμεργκά που μάχονται στο Κιρκούκ του Ιράκ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος κατάφεραν να σκοτώσουν και με τη βοήθεια των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών τουλάχιστον 130 τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με κουρδικές δημοσιογραφικές πηγές, οι τζιχαντιστές ετοιμάζονταν να επιτεθούν στις θέσεις των Κούρδων στο Κιρκούκ, αλλά τους πρόλαβαν τα αμερικανικά αεροπλάνα, όπως ήταν συγκεντρωμένοι και οι Πεσμεργκά που τους επιτέθηκαν στη συνέχεια.
Αυτό που συνέβη ήταν πραγματική σφαγή τζιχαντιστών. Το Ισλαμικό Κράτος έχει μεταφέρει εκατοντάδες τζιχαντιστές από τη Σαλαχαντίν και τη Μοσούλη για να καταλάβει το Κιρκούκ.
Οι Κούρδοι μέχρι στιγμής αμύνονται με επιτυχία στις τζιχαντιστικές επιθέσεις, ενώ και με τη βοήθεια των αεροπορικών επιδρομών των συμμάχων προξενούν μεγάλες απώλειες στους φανατικούς.























































