ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο 19% προβλέπεται να ανέλθει η ανεργία στην Κύπρο το 2014, παρουσιάζοντας πάντως επιβράδυνση ως προς το ποσοστό αύξησής της, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών της χώρας.
Το κυπριακός ΥΠΟΙΚ προβλέπει ότι το 2014 υπάρχουν περιθώρια καλύτερων επιδόσεων για την αγορά εργασίας συνδεδεμένα με το αίσθημα εμπιστοσύνης στην οικονομία και τη μικρότερη αβεβαιότητα σε σχέση με τον τραπεζικό τομέα.
Σύμφωνα με τις αναθεωρημένες προβλέψεις της τρόικας, η απασχόληση στην Κύπρο αναμενόταν να συρρικνωθεί κατά 4,4% το 2014. Ο μέσος όρος της ανεργίας το 2013 έφθασε στο 16% του συνολικού εργατικού δυναμικού, σύμφωνα με στοιχεία του ΥΠΟΙΚ, όταν στη δεύτερη αξιολόγηση της τρόικας υπολογιζόταν στο 16,7%.























































