ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Τζιχαντιστές, Τσαντ,


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Νετανιάχου: Η Βρετανία είναι η πρώτη ισλαμική δημοκρατία που διαθέτει πυρηνικά όπλα
Η ΕΛ.Α.Σ. «τσάκισε» τις προχειρότητες του «εκσυγχρονιστή» Πιερρακάκη: Δεν θα επιτρέψουμε «την επικράτηση σκοπιμοτήτων και ασυδοσίας στο χώρο της ανώτατης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές της αφρικανικής τρομοκρατικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, από τη Νιγηρία, επιτέθηκαν εντός του εδάφους του Τσαντ τη νύχτα.
Είναι η πρώτη επίθεση τζιχαντιστών στο έδαφος του Τσαντ, το οποίο έχει κηρύξει πόλεμο στη Μπόκο Χαράμ.
Οι τζιχαντιστές διέσχισαν τη λίμνη Τσαντ με μηχανοκίνητα σκάφη και επιτέθηκαν σε χωριό το οποίο βρισκόταν στις όχθες της.
Το Τσαντ ανέλαβε πρόσφατα, μαζί με τη Νιγηρία, τον Νίγηρα και το Καμερούν να συντρίψει στρατιωτικά τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν καταστεί μάστιγα για την ευρύτερη περιοχή, ειδικά για τον μουσουλμανικό βορρά της Νιγηρίας.
Οι ένοπλοι της Μπόκο Χαράμ απωθήθηκαν από στρατιώτες του Τσαντ αφού πρώτα σκότωσαν πολίτες της χώρας, τόνισε κάτοικος στο πρακτορείο Reuters.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι τζιχαντιστές έβαλαν φωτιά σε πολλά σπίτια του χωριού Νγκουμπούα.
Η αεροπορία του Τσαντ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, έπληξε από αέρος τη Μπόκο Χαράμ, καταστρέφοντας τα πλεούμενά της.























































