ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νευράκια Ραχόι: Έκοψε τον Τσίπρα από την φωτογραφία των ηγετών της ΕΕ

Νευράκια Ραχόι:  Έκοψε τον Τσίπρα από την φωτογραφία των ηγετών της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκδηλος είναι ο πανικός του πρωθυπουργού της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, μετά την ήττα του Αντώνη Σαμαρά στην Ελλάδα και την άνοδο στην εξουσία του Αλέξη Τσίπρα.

Διαπιστώνοντας ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά , ότι δηλαδή δεν έκανε ο ίδιος για την χώρα του την Ισπανία, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς για την Ελλάδα, έχει χάσει παντελώς την ψυχραιμία του και αντιδρά σπασμωδικά.

Τι έκανε; Έκοψε από την οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών της ΕΕ τον Αλέξη Τσίπρα, για να δεχτεί επίθεση από τους χρήστες του Twitter.

Το κλίμα ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα εξακολουθεί να είναι τεταμένο, μετά την τοποθέτηση του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι σχετικά με τις δυσκολίες που πέρασε η χώρα του με το Μνημόνιο, αλλά κυρίως έπειτα από τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Χοσέ Μανουέλ Γκαρθία Μάργκαλο, σύμφωνα με τον οποίο αν η Ισπανία δεν είχε δανείσει 32 δισ. ευρώ στην Ελλάδα θα είχε βελτιώσει κατά 50% την ανεργία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν – Σκληρές δηλώσεις και απειλές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr