ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βρυξέλλες, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια εξαιρετικά βαριά κατηγορία προέβη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εσαεί “δελφίνος” για την αρχηγία του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά.
Αν και η κ. Μπακογιάννη προσπαθεί να φανεί ότι δεν δίνει προσωπικό τόνο στην επίθεση της, εν τούτοις εμμέσως πλην σαφώς καταγγέλει τον Αντώνη σαμαρά για ανθελληνική θέση, με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).
«Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες» αναφέρει η κ. Μπακογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Νωρίτερα ,απαράδεκτο χαρακτήρισε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, ενώ με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέφερε ότι ήταν απαράδεκτη και η αποδοχή του ψηφίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία.
























































