ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Τραμπ βομβάρδισε τη μεγαλύτερη γέφυρα του Ιράν - «Πολλά περισσότερα θα ακολουθήσουν»
Το Ιράν επικηρύσσει τους πιλότους του καταρριφθέντος αμερικανικού F-15E - Ένοπλες φυλές συμμετέχουν στην αναζήτηση
Παραιτήθηκαν Κεφαλλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος
Αλέξης Τσίπρας: «Παρών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αυτή γίνει»
Αρακτσί σε Λαβρόφ: Ένα ψήφισμα του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ θα επιδεινώσει την κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στιγμές βγαλμένες από θρίλερ έζησε μία Βρετανίδα όταν ο σύζυγός της μεθυσμένος επιχείρησε να την μαχαιρώσει με κουζινομάχαιρο. Η γυναίκα παλεύει με νύχια και με δόντια να σωθεί από τον άντρα της, ο οποίος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail την έχει πιάσει από το λαιμό και προσπαθεί να της καρφώσει το κουζινομάχαιρο.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν γείτονες που ήταν μάρτυρες στο εφιαλτικό περιστατικό, η γυναίκα, Σούζαν, φώναζε στον άντρα της Γκλεν «σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις».
Στο δικαστήριο οι γείτονες αποκάλυψαν ότι ο Γκλεν την ζήλευε παθολογικά.Το ίδιο κατέθεσε και το θύμα της επίθεσης, τονίζοντας ότι ο άνδρας της ήταν αλκοολικός και πολύ ζηλιάρης, ενώ τον Ιούλιο είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.
Στο τέλος το δικαστήριο αποφάσισε να καταδικάσει σε 8 χρόνια φυλάκιση τον Γκλεν.
Δείτε τις φωτογραφίες






















































