ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άγαλμα, Αρχαιολογία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εξόριστος κυβερνήτης της Μοσούλης, Ασίλ Νουγιάιφι, δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι ελάχιστα ήταν τα αρχαία αντικείμενα που κατέστρεψαν οι τζιχαντιστές στο Μουσείο της Μουσούλης, γιατί τα περισσότερα από αυτά, σχεδόν όλα, έχουν μεταφερθεί στο Εθνικό Μουσείο της Βαγδάτης μετά τον πόλεμο του 2003.
Αυτά τα οποία κατέστρεψαν οι εξτρεμιστές από το Ισλαμικό Κράτος και η δράση τους καταγράφηκε σε βίντεο, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αντίγραφα των πρωτότυπων που έχουν απομακρυνθεί πριν από 12 χρόνια.
Ο Νουγιάϊφι (φωτό δίπλα) κατηγόρησε τους τζιχαντιστές ότι έχουν κλέψει τουλάχιστον επτά έργα τέχνης (αυτά που δεν ήταν αντίγραφα τα έκλεψαν για να τα πουλήσουν).
Ο ίδιος είπε ότι η UNESCO έχει ειδοποιηθεί καθώς και διεθνείς οίκοι δημοπρασιών, ώστε να μην διαπραγματευθούν με τους αντιπροσώπους των τζιχαντιστών, διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.























































