ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γκίκας Χαρδούβελης,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τα χρήματα είναι και δικαιολογημένα και φορολογημένα και δηλωμένα», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτε παράνομο και παράτυπο στις δραστηριότητές του, με αφορμή την αποκάλυψη της Realnews, σύμφωνα με την οποία, τον Μάιο του 2012, όταν ήταν τότε υπεύθυνος του οικονομικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, έβγαλε στο εξωτερικό σημαντικά χρηματικά ποσά, τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης.
Ο κ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε πως, παρά το γεγονός ότι την επίμαχη περίοδο συμβούλευε τους Έλληνες να μην βγάζουν λεφτά στο εξωτερικό, εκείνος έκανε το αντίθετο για λόγους…. οικογενειακούς.
«Και εγώ, όπως και πολλοί Έλληνες, μετέφερα κάποια από τα χρήματά μου για περίπτωση ανάγκης, επειδή είχα παιδί στο εξωτερικό», επισήμανε, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι εκείνη την περίοδο – τον Ιούνιο του 2012 – φοβήθηκε, όπως όλη η Ελλάδα.
Αναφερόμενος, ειδικά, στις μικρές μεταφορές χρημάτων, ο κ. Χαρδούβελης δήλωσε: «Τα χρήματα τα έβγαζα σε μικρά ποσά στο εξωτερικό, διότι το έκανα μόνος μου μέσω internet».
«Δεν έχω κάτι να κρύψω. Στη ζωή μου τα πάντα τα έχω κάνει με διαφάνεια, η ζωή μου είναι ένας καθρέφτης», τόνισε.
























































