ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 17χρονη μαθήτρια από την Ημαθία, η οποία πριν από μια εβδομάδα είχε πέσει από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Ρώμη, κατέληξε τη νύχτα της Τετάρτης σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας.
Ύστερα από αλλεπάλληλα συμβούλια, οι γιατροί βεβαίωσαν ότι η κοπέλα ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων.
Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Οι γονείς της 17χρονης, οι οποίοι παρέμειναν επί μια εβδομάδα στη Ρώμη πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα σύντομα, ενώ η σορός της άτυχης κοπέλας θα φτάσει στην Ημαθία σε περίπου μια εβδομάδα.
Σημειώνεται ότι το δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε πριν από οκτώ ημέρες, οφείλεται πιθανόν σε κατανάλωση αλκοόλ.
Οι Ιταλοί γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια με δύο αλλεπάλληλες επεμβάσεις, αλλά τα εγκεφαλικά τραύματα και το οίδημα που παρουσιάστηκε στη συνέχεια, δεν επέτρεψαν να αντιμετωπιστεί επιτυχώς η κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον, η 17χρονη μαθήτρια είχε ιδιαίτερα εντυπωσιαστεί από το έργο “Επτά ζωές” που έχει ως κύριο θέμα τη δωρεά οργάνων μετά από τροχαίο.
Κοντά στην οικογένεια στάθηκε όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες, ο Έλληνας υποπρόξενος στην ιταλική πρωτεύουσα Νίκος Τζωίτης.























































