ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ένας άντρας πέταξε ένα μωρό 4 μηνών από ταράτσα πολυκατοικίας στον Βύρωνα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.
Όπως έγινε γνωστό το μωρό, ένα κοριτσάκι, ήταν το παιδί της αδερφής του, η οποία είχε αφήσει το βρέφος για λίγη ώρα με τον θείο του, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της.
Ωστόσο, αντί να το προσέχει, εκείνος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και αφού πέταξε το κοριτσάκι στο κενό, στη συνέχεια πήδηξε και εκείνος, ωστόσο, ένα δέντρο ανέκοψε την πτωτική του πορεία του και κατάφερε να επιζήσει της πτώσης.
Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, πριν από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα για το περιστατικό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού όπως είπε στις αρχές γνώριζε ότι ο αδερφός της αντιμετώπιζε λίγα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.
Σε δηλώσεις τους στο protothema.gr, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άντρας είναι περίπου 26 ετών και πως αμέσως μετά την πτώση, προσπάθησε να σηκωθεί και να πλησιάσει το μωρό, που είχε πέσει σε ένα παρκάκι, κάτω από την πολυκατοικία.
Ωστόσο, ούτε τα πόδια του, αλλά ούτε οι κάτοικοι της περιοχής του επέτρεψαν να πλησιάσει το κοριτσάκι που μόλις είχε πετάξει από την ταράτσα.























































