ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αναμμένες” τζιχαντίστριες ποζάρουν ένοπλες και θέλουν να μας πιουν το αίμα!

“Αναμμένες” τζιχαντίστριες ποζάρουν ένοπλες και θέλουν να μας πιουν το αίμα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Αυστραλέζα τζιχαντίστρια χήρα, ο “καλός” της τζιχαντιστής σκοτώθηκε σε μάχη, έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανάρτησε από το Ισλαμικό Κράτος με εκείνη και άλλες τζιχαντίστριες να ποζάρουν ένοπλες, κάνοντας ζωή “πέντε αστέρων” και να δηλώνουν διψασμένες για το αίμα δυτικών.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν σε ένα λογαριασμό στο Twitter ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στη Ζεχρά Ντουμάν (Zehra Duman), μια νεαρή φανατικιά που εγκατέλειψε τη Μελβούρνη για να πάει στο Ισλαμικό Κράτος.

Οι γυναίκες ποζάρουν οπλισμένες μπροστά σε μια λευκή BMW, καλυμμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχτα με τους μουσουλμανικούς χιτώνες.

Σε ένα tweet αναφέρεται: “ΗΠΑ και Αυστραλία, πώς αισθάνεστε ότι και οι 5 από εμάς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στα εδάφη σας και τώρα είμαστε διψασμένες για το αίμα σας;”.

Ο πατέρας της τζιχαντίστριας, Ντουβάτ Ντουμάν, δήλωσε στη Herald Sun ότι “η κόρη μου πρέπει να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, δεν ήταν έτσι πριν μερικούς μήνες”.

jihadistries_2

jihadistries_3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

DW: Το σκάνδαλο των funds πιέζει τον Ερντογάν

Το Ιράν διέκοψε τη χρηματοδότηση της Χαμάς επειδή δεν κατάφερε εξέγερση στη Δυτ. Όχθη

Ο Νετανιάχου προειδοποιεί για πιθανή επίθεση πριν από τις ισραηλινές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr