ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκροί οι τζιχαντιστές που κρατούσαν ομήρους στην Τυνησία

Νεκροί οι τζιχαντιστές που κρατούσαν ομήρους στην Τυνησία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκροί έπεσαν οι δύο τζιχαντιστές, οι οποίοι είχαν ταμπουρωθεί στο μουσείο Μπαρντό της Τύνιδας, πρωτεύουσας της Τυνησίας, καθώς και ένας αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψής τους. Όλοι οι όμηροι τους οποίους κρατούσαν απελευθερώθηκαν και είναι σώοι και αβλαβείς.

Οι δύο άνδρες, πιθανόν και με άλλους συνεργούς, είχαν ανοίξει πυρ νωρίτερα εντός του μουσείου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, εκ των οποίων επτά τουρίστες.

Συνολικά από το τρομοκρατικό χτύπημα οι νεκροί άμαχοι έφθασαν τους 19, εκ των οποίων οι 17 είναι ξένοι τουρίστες στο μουσείο Μπαρντό της Τύνιδας, δίπλα στο κοινοβούλιο της Τυνησίας.

Στους τουρίστες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων άτομα τα οποία προέρχονταν από τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Διαβάστε εδώ: 8 νεκροί και δεκάδες όμηροι σε χτύπημα τζιχαντιστών στην Τύνιδα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr