ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι φιλορώσοι ένοπλοι προχώρησαν στην κατάληψη ενός ακόμα στρατιωτικού αεροδρομίου στην Κριμαία.
Ο Βλάντισλαβ Σελεζνιόφ είπε ότι η ομάδα, η οποία αποτελείτο από περίπου 80 μέλη με στρατιωτικές στολές χωρίς διακριτικά και υποστηριζόταν από περίπου 50 πολίτες, απέκλεισε την είσοδο του αεροδρομίου κοντά στο χωριό Σάκι και έστησε σημεία ελέγχου με πολυβόλα κατά μήκος του διαδρόμου απογειώσεων – προσγειώσεων.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι πολίτες προσπάθησαν να μπουν στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου, κρατώντας ρόπαλα και ξύλα.
Μετά την ανατροπή του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς τον περασμένο Φεβρουάριο, ένοπλοι που έχουν χαρακτηριστεί ως ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις ή φιλορωσικές ομάδες έχουν καταλάβει διάφορα σημεία στρατηγικής σημασίας στην Κριμαία, ανάμεσά τους το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Μπελμπέκ και το βασικό πολιτικό αεροδρόμιο στη Συμφερόπολη.























































