ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώτα παρέλαση και μετά γλέντι στην Πλατεία Συντάγματος

Πρώτα παρέλαση και μετά γλέντι στην Πλατεία Συντάγματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εμφανώς διαφορετική σε σχέση με τα τελευταία χρόνια θα είναι η φετινή στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αφού από το Σύνταγμα απουσιάζουν τα κιγκλιδώματα, ενώ η αστυνομική παρουσία αν και υπάρχει είναι διακριτική.

Η παρέλαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:00 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος λίγο νωρίτερα θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, το οποίο φέτος δεν κρύβουν οι εξέδρες των επισήμων, οι οποίες δεν είναι υπερυψωμένες.

Το «παρών» στην παρέλαση θα δώσουν και ιστορικές σημαίες της επανάστασης του 1821 και συγκεκριμένα οι σημαίες του Ρήγα Φεραίου, της Μάνης, της Ύδρας, των Ψαρών και της Κρήτης.
Παραδοσιακά τραγούδια και χοροί

Μετά την παρέλαση η μπάντα του στρατού, που αριθμεί 90 μέλη, θα παίξει παραδοσιακά τραγούδια και θα χορέψουν σύλλογοι παραδοσιακών χορών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους

Χάρης Δούκας: «Η καθαριότητα της Αθήνας είναι μάχη διαρκείας – Νέα σχέδια και ομάδες ταχείας παρέμβασης»

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου – Τι είπε στους αστυνομικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr