ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε μέσα σε λίγες ώρες σε κτίριο στη Νέα Υόρκη, καθώς ένας ολόκληρος όροφος σε εξαόροφο στη συμβολή της 1ης Λεωφόρου με την 66η οδό τυλίχθηκε στις φλόγες.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις μετά από πολύωρη μάχη κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ περίοικοι ανέφεραν ότι στο κτήριο ετοιμαζόταν να στεγαστεί μαγαζί Dunkin’ Donuts.
Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη το βράδυ (ώρα Ελλάδας) ένα συγκρότημα τεσσάρων κτιρίων όπου στεγάζονται 49 διαμερίσματα, έπιασε φωτιά, στην περιοχή East Village στο Μανχάταν, ενώ λίγο νωρίτερα, ο εκκωφαντικός ήχος μιας έκρηξης είχε σπείρει τον πανικό στη γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία η έκρηξη προήλθε από διαρροή αερίου στο εστιατόριο Sushi Park που βρισκόταν στο ισόγειο ενός εκ των κτιρίων.























































