ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πετρούλα Σαρτζετάκη, Υπουργείο Υγείας,


















































Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής
Ο Τραμπ εξετάζει το αδιανόητο: Χερσαία στρατεύματα σε ιρανικό έδαφος
Στα πρόθυρα κατάρρευσης η άτυπη εκεχειρία Σαουδικής Αραβίας και Χούτι
Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου
Ο Τζέι Ντι Βανς «κλάφτηκε» ότι τον πολεμούν το Ισραήλ και το φιλοϊσραηλινό λόμπι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ορκίστηκε και ανέλαβε την Παρασκευή τα καθήκοντά της ως προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, η Πετρούλα Σαρτζετάκη όπως και η νέα πρόεδρος του ΕΟΦ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Κ. Αντωνίου.
Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) κας Κατερίνας Αντωνίου, αναπληρώτριας Καθηγήτριας Φαρμακολογίας, του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας κας Πετρούλας Σαρτζετάκη, δικηγόρου, διδάκτωρα Νομικής του Πανεπιστημίου Aix-Marseille.
Οι πρόεδροι των δύο οργανισμών ανέλαβαν επίσημα τα καθήκοντά τους.
Στην κεντρική φωτογραφία η κ. Σαρτζετάκη, κόρη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας με τον υπουργό Υγείας στο γραφείο του.
























































