ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Μητσοτάκης στο ΣΑ του ΟΗΕ: Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο - Δεν μπορεί να παρεμποδίσει στρατηγικά έργα συνδεσιμότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού, του σημαντικότερου συλλογικού μας αγαθού ενώνει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε δράσεις προκειμένου να εμποδιστεί αυτή η ολέθρια για το δημόσιο συμφέρον εξέλιξη.
Αυτή τη φορά είναι οι καλλιτέχνες που παίρνουν θέση και ανταποκρίνονται στην έκκληση του SAVEGREEWATER, της πρωτοβουλίας για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα, να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους και να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια προάσπισής του.
Η Γλυκερία ως καλλιτέχνης έχει συντροφεύσει με το τραγούδι και την ευαισθησία που την διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια τη ζωή και τα όνειρα μας.
Χαμηλών τόνων, αλλά βαθιά πολιτικοποιημένη ως άνθρωπος δεν μπόρεσε να μείνει αδιάφορη στο μείζον θέμα της επικείμενης ιδιωτικοποίησης του νερού στην χώρα μας και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα να προσθέσει και τη δική της μοναδική φωνή μαζί με εκείνη όλων όσων έχουν υπογράψει είτε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών right2water είτε την επιστολή συλλογής υπογραφών που τρέχει ακόμη και τώρα μέσω avaaz και που απευθύνεται στην κυβέρνηση και την Τρόικα ζητώντας την ανάκληση αυτής της ανορθολογικής και αντιδημοκρατικής επιλογής.
Δείτε και το βίντεο του SAVEGREEKWATER:























































