ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος,


















































Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Πρεσβευτής Πνινάτ Γιανάι για 28η Οκτωβρίου: «Το Ισραήλ αποτίει φόρο τιμής στο σθένος του Ελληνικού Λαού»
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ μίας συμφωνίας και ενός έντιμου συμβιβασμού με τους ευρωπαίους εταίρους τάχθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελιτηρίου, Κωνσταντίνος Μίχαλος.
«Απαιτείται συμφωνία και έντιμος συμβιβασμός το συντομότερο δυνατόν, που θα εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας τα επόμενα 2-3 χρόνια», τόνισε ο κ. Μίχαλος, μιλώντας σήμερα στο Athens Investment Forum που διοργανώνει η Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών.
Ο κ. Μίχαλος παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο ξαφνικού θανάτου χιλιάδων επιχειρήσεων αν υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.
«Ζητάμε συμβιβασμό και όχι ρήξη που θα οδηγούσε το 80% των Ελλήνων κάτω από το όριο της φτώχειας, ελλείψεις σε φάρμακα και καύσιμα και θα καθιστούσε την Ελλάδα Βενεζουέλα της Ευρώπης» τόνισε, απευθύνοντας έκκληση τους εταίρους να αντιμετωπίσουν πιο ορθολογικά την ελληνική κρίση.























































