ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων οι οποίοι στις 14:30 σήμερα διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας και στη συνέχεια αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς τραυματίζοντας τον ένα εξ΄αυτών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ περίπου.
Κατά τη διαφυγή τους συνεπλάκησαν με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, τον οποίο τραυμάτισαν με πυρά στο πόδι και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ αντάλλαξαν πυροβολισμούς με άλλον αστυνομικό.
Το όχημα διαφυγής των δραστών βρέθηκε καμένο σε κοντινή τοποθεσία.
Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας.
Για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγονται περιπολίες, αλλά έχουν στηθεί και μπλόκα τόσο στην Αχαΐα, όσο και στους γειτονικούς νομούς, της Αρκαδίας και της Κορινθίας.























































