ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφορία, Φορολογικές Δηλώσεις,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε RED CODE επτά Περιφέρειες
Τα κράτη που θα βοηθήσουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να επιτεθούν στο Ιράν θα υποστούν «συνέπειες», προειδοποίησε η Τεχεράνη
Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσυμπληρωμένες θα είναι οι φορολογικές δηλώσεις της φετινής χρονιάς.
Οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν καμία δυνατότητα παρέμβασης στους προσυμπληρωμένους αριθμούς που θα εμφανίζονται στη δήλωση όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Για την προσυμπλήρωση των δηλώσεων οι εργοδότες και όσοι έχουν καταβάλλει αμοιβές σε μισθωτούς ελεύθερους επαγγελματίες κλπ, οφείλουν μέχρι τις 28/03 να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τις βεβαίωσεις αποδοχών, συντάξεων, αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις.
Αυτή την πληροφορία, το υπουργείο Οικονομικών θα την χρησιμοποιήσει για να την ενσωματώσει στις δηλώσεις των φορολογουμένων. Κι όπως προειδοποιεί το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών: «Σε περίπτωση απουσίας ηλεκτρονικής πληροφόρησης από τον εργοδότη ή τον αρμόδιο φορέα, η υποβολή της δήλωσης Φ.Ε.Φ.Π. έτους 2014 των αντισυμβαλλομένων (υπαλλήλων, συνταξιούχων, προμηθευτών υπηρεσιών κτλ.) θα είναι δυσχερής μέχρι την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού αρχείου βεβαιώσεων από τους υπόχρεους.























































