ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καλιφόρνια, Μαριχουάνα,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»! 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα δύο εκατομμύρια δολάρια ανέρχονται τα έσοδα που κατάφερε να εξασφαλίσει η πολιτεία της Καλιφόρνια από τη φορολόγηση επιχειρήσεων που εμπορεύονται μαριχουάνα.
Το ποσό αναμένεται να είναι σημαντικά αυξημένο όσο περνάει ο χρόνος, καθώς η νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς, πέρα από ιατρικούς, επιτράπηκε στην πολιτεία των ΗΠΑ μόλις από την 1η του νέου έτους.
Σε αυτό το διάστημα, καταχωρήθηκαν και συμπλήρωσαν φορολογικά έντυπα 59 εταιρίες μαριχουάνας, που έκαναν πωλήσεις 14 εκατ. δολάρια.
Συνολικά η πολιτεία συγκέντρωσε 3,5 εκατ. δολ. από φόρους μαριχουάνας, αν περιληφθούν και οι επιχειρήσεις ιατρικής κάνναβης.























































