ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Δημόσιο Χρέος, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο 172,7% του ΑΕΠ «βλέπει» το ελληνικό χρέος φέτος το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται στην έκθεση Global Fiscal Report, ενώ θα υπάρξει μικρή υποχώρησή του στο 162,4% του ΑΕΠ κατά το επόμενο έτος.
Όσο για το έλλειμμα, το Ταμείο εκτιμά ότι θα φθάσει φέτος στο 0,8% του ΑΕΠ, ενώ θα η ελληνική οικονομία θα εμφανίσει πλεόνασμα 0,7% του ΑΕΠ κατά το επόμενος έτος.
Όμως, όλα τα παραπάνω τελούν υπό πλήρη αναθεώρηση, καθώς το ΔΝΤ έχει ξεκαθαρίσει ότι αναμένει πρώτα τη δημοσιοποίηση νέων προβλέψεων από την ίδια την Ελλάδα, πριν προχωρήσει και αυτό σε εξέταση των πραγματικών συνθηκών που επικρατούν στα δημοσιονομικά δεδομένα της χώρας.























































