ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ - Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά
Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Γαλλίας από την άγρια δολοφονία και τον βιασμό ενός κοριτσιού 9 ετών το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Καλέ.
Το άτυχο κορίτσι έπαιζε με φίλους του κάτω από το σπίτι που έμενε. Όμως σύμφωνα με όσα λένε αυτόπτες μάρτυρες ένας άνδρας που επέβαινε σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο σταμάτησε κοντά στο παιδί και το άρπαξε με τη βία.
Η μητέρα της 9χρονης σε κατάσταση σοκ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι αστυνομικοί τελικά εντόπισαν τη σωρό του κοριτσιού σε μια θαμνώδη περιοχή κοντά στη γειτονιά.
Οι Αρχές είπαν ότι ο απαγωγέας την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και στη συνέχεια τη στραγγάλισε. Λίγη ώρα μετά οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν, έναν 38χρονο Πολωνό που ήταν σεσημασμένος για κλοπές και σεξουαλικές επιθέσεις, ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.






















































