ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εκδήλωση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν από την Ελλάδα ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Ρένα Δούρου.
Αν και ο Γιάνης Βαρουφάκης μονοπώλησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ για δέκα ολόκληρα λεπτά, αυτό δεν σημαίνει ότι από την προσοχή του πλανητάρχη πέρασε απαρατήρητη και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ρένα Δούρου την ώρα που συνομιλούσε με τον Μπάρακ Ομπάμα με… υψωμένο το δάχτυλο.
Βεβαίως και ο τίτλος μας είναι ολίγον… παραπλανητικός, η Ρένα Δούρου δεν του κούνησε το δάχτυλο, δεν υπάρχει λόγος εξάλλου, μιας και Μπάρακ Ομπάμα τον τελευταίο καιρό στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση απέναντι στα γερμανικά αρπακτικά.
Απλώς, το έντονο ταμπεραμένο της Ρένας Δούρου, η οποία ομιλεί εκδηλωτικά κουνώντας συνήθως και τα χέρια, είχαν ως αποτέλεσμα αυτό το “καρέ”.
Μάλιστα, εάν προσέξετε τη φωτογραφία, το άλλο χέρι της Ρένας ανταλλάσσει χειραψία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Έξω πάμε καλά, το έχουμε ξαναπεί, μέσα τι γίνεται…
























































