ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κέβιν Σβάνσον, Ντίσνεϊ,


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου αρνείται ότι ο Τραμπ ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τη δράση κατά των σηράγγων της Χεζμπολάχ στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πώς τόσοι πολλοί Χριστιανοί πηγαίνουν τα παιδιά τους να δουν την ταινία Frozen, που παράγεται από μια οργάνωση που είναι πιθανώς μία από τα πιο φιλο-ομοφυλοφιλικές οργανώσεις της χώρας;»
«Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι σκέφτονται “ξέρεις, νομίζω ότι αυτή η χαριτωμένη ταινία πρόκειται να κατηχήσει την 5χρονη κόρη μου να γίνει λεσβία ή να δει την ομοφυλοφιλία ή κτηνοβασία ως κάτι φυσιολογικό”.
Αυτές οι φράσεις ανήκουν στον ακροδεξιό πάστορα Κέβιν Σβάνσον από το Κολοράντο που παραληρούσε εναντίον της Ντίσνεϊ για την ταινία… Frozen(!) επειδή κατά την άποψή του είναι έργο του σατανά και έχει ως σκοπό να οδηγήσει τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία.
Μάλιστα, ο Σβάνσον αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση της Ντίσνεϊ να διακόψει την χρηματοδότηση για τους Προσκόπους της Αμερικής, λόγω των αντι-ομοφυλοφιλικών μεθόδων τους.
Το Frozen προβλήθηκε στις αίθουσες των κινηματογράφων το φθινόπωρο και στην τελευταία απονομή των Όσκαρ κέρδισε 2 αγαλματίδια.























































