ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλβανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 18χρόνος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο συνοριακό σταθμό διέλευσης της Κακαβιάς, με την κατηγορία της συμμετοχής σε ένοπλες συγκρούσεις και πολέμους σε ξένες χώρες, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αλβανίας.
Ο νεαρός άνδρας, με τα αρχικά J.C., απελάθηκε από την ελληνική αστυνομία στην Κακαβιά και βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανακριτών της αντιτρομοκρατικής της Γενικής Διεύθυνσης της Αλβανικής Αστυνομίας.
Τώρα ερευνώνται και πιθανές διασυνδέσεις του με ομάδες τζιχαντιστών που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, το Κόσοβο και στα Σκόπια.
Ο νεαρός θα παραπεμφθεί στο κακουργιοδικείο της αλβανικής πρωτεύουσας.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η δίκη οκτώ ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι δύο ιμάμηδες τζαμιών στα Τίρανα που συνελήφθησαν πριν από λίγους μήνες.
Όλοι κατηγορούνται για στρατολόγηση Αλβανών μουσουλμάνων προκειμένου να πολεμήσουν στη Συρία και το Ιράκ, στις τάξεις των εξτρεμιστικών δυνάμεων, στο Ισλαμικό Κράτος και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες.























































