ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κύπρος, Μπαν Κι Μουν, Νίκος Κοτζιάς, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή
Δήλωσε τον Λόφο Καστά στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να πάρει αγροτική επιδότηση
Κλιμάκωση της έντασης: Ο Τραμπ προειδοποίησε το Ιράν με στρατιωτική δράση
Χακάν Φιντάν: Το Ισραήλ «αναζητά ευκαιρία» για επίθεση στο Ιράν
Συρία: Παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Δαμασκού και Κούρδων για έναν μήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον προσωπικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς και τον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν συναντήθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στην τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ και σύμφωνα με τον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού Mega στις ΗΠΑ, Μιχάλη Ιγνατίου, σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ και αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο κ. Κοτζιάς είπε ότι «αν θέλει λύση η Τουρκία, πρέπει να φύγει αμέσως από την Κύπρο».
Σημειώνεται ότι ενδιάμεσα των δύο συναντήσεων ο Έλληνας ΥΠΕΞ είχε επίσης τετ-α-τετ με τους κυρίους Stanley Bergman και David Harris, Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee αντίστοιχα.























































