ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντα Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονο προβληματισμό προκαλούν στην οικογένεια Παπανδρέου τα τελευταία δημοσιεύματα περί χωρισμού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της επί 26 συναπτά έτη συζύγου του Άντας, γράφει η Real News.
«Νισάφι πλέον. Δεν βαρέθηκαν τόσα χρόνια. Μέχρις εκεί έφτασαν;», είπε ο πρώην πρωθυπουργός όταν στενός του συνεργάτης τον ξύπνησε στην Αμερική όπου βρισκόταν, προκειμένου να τον ρωτήσει πώς θα αντιδράσει στα δημοσιεύματα που φέρουν την Άντα Παπανδρέου να έχει εγκαταλείψει τη συζυγική τους στέγη στη Νέα Ερυθραία και να ζει μόνη της σε σπίτι στο Κολωνάκι.
Με παρόμοιο τρόπο αντέδρασε και η Άντα Παπανδρέου. «Ντροπή πια. Ελεος» φώναξε, μην μπορώντας αρχικά να συγκρατήσει τα νεύρα της.
Αργότερα, όταν ηρέμησε, εξομολογήθηκε σε φίλους της που της τηλεφώνησαν αναρωτώμενοι μήπως συμβαίνει κάτι στις σχέσεις του ζευγαριού που είχε κρατηθεί κρυφό ή οι ίδιοι δεν είχαν αντιληφθεί:
«Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα πέντε χρόνια τώρα με τόσες επιθέσεις».
Το ζεύγος Παπανδρέου, μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί της Τετάρτης, όταν υπήρξαν τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του, αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια στο θέμα, εκτός της ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού ώστε να σταματήσει, όπως είπαν, η παραφιλολογία.























































