ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζαμί, Τζιχαντιστές,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέλος του περιφερειακού συμβουλίου της κατεχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος Περιφέρειας της Νινευή, στο βόρειο Ιράκ, κατήγγειλε ότι οι τζιχαντιστές που κατέχουν τη Μοσούλη χρησιμοποιούν εκκλησίες και τζαμιά ως κρυψώνες για τον βαρύ οπλισμό τους, επειδή γνωρίζουν ότι ο Συνασπισμός που ηγούνται οι ΗΠΑ δεν θα βομβαρδίσει ναούς.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Χανίν Γκαντό (Hanin Ghado), είπε ότι οι τζιχαντιστές καταλύουν τα βράδια σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης, ώστε να έχουν τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, ενώ χρησιμοποιούν τζαμιά και εκκλησίες για να κρύβουν τον βαρύ οπλισμό τους.
Τα όπλα μετακινούνται υπό την κάλυψη της νύχτας και κρύβονται στους ναούς επειδή ξέρουν ότι εκεί δεν θα βομβαρδιστούν, είπε ο Γκαντό.
Ο ίδιος επίσης πρόσθεσε ότι το Ισλαμικό Κράτος υποχρεώνει τους κατοίκους της Μοσούλης να παρακολουθούν ο ένας τον άλλο και να ρουφιανεύονται στους τζιχαντιστές.
Η Μοσούλη καταλήφθηκε αμαχητί από το Ισλαμικό Κράτος από τον Ιούνιο του 2014. Από τον Αύγουστο του 2014 άρχισαν οι αεροπορικές επιδρομές του Συνασπισμού που ηγούνται οι ΗΠΑ για να αναχαιτίσουν την προέλασή του στο Ιράκ.























































