ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να υποβάλει μήνυση κατά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου αποφάσισε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξαιτίας της υβριστικής επίθεσης που εξαπέλυσε εναντίον του παίκτη της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.
Αυτό δήλωσε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το πέρας του ντέρμπι των «αιωνίων» ο γενικός διευθυντής της πειραϊκής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος.
«Καταδικάζουμε όλα αυτά που έγιναν. Υπάρχει φραστική επίθεση του κύριου Γιαννακόπουλου στον Σπανούλη. Δηλώνουμε ότι θα καταθέσουμε μήνυση και πως όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε βίντεο. Πλέον το λόγο θα έχουνε οι αρμόδιες αρχές και όλα θα πάρουν το δρόμο τους» είπε ο κ. Σταυρόπουλος.























































