ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tραγικό θάνατο ενώ έκανε σεξ βρήκε ένα ζευγάρι στο Κεντάκι των ΗΠΑ.
Η 25χρονη Βάιολετ Λε και ο 32χρονος Ντέιβιντ Λονγκ, σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, πέθαναν από δηλητηρίαση την ώρα που έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο του δεύτερου.
Οι δυο νεαροί φαίνεται να έχασαν τις αισθήσεις τους μιάμιση ώρα αφότου βρίσκονταν μέσα στο σταματημένο μεν, αλλά με ανοιχτή μηχανή δε, αυτοκίνητο του Λονγκ. Είχαν κλειστά τα παράθυρα και τη μηχανή αναμμένη μιας και το βράδυ που πέθαναν, στις 14 Μαΐου, η θερμοκρασία στο Κεντάκι είχε πέσει κάτω από τους 4 βαθμούς Κελσίου.
Οπως όλα δείχνουν, οι δύο νέοι δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα (το οποίο είναι άοσμο) που έβγαινε από τη σκουριασμένη εξάτμιση.
Τους δύο νέους βρήκε νεκρούς ο αδελφός του Λονγκ, το πρωί, την ώρα που πήγαινε τα παιδιά του στο σχολείο.
Η αστυνομία αν και αρνείται ότι το ζευγάρι έκανε σεξ, αναφέρει ότι απλά κοιμούνταν, σημειώνει ότι η τραγική αυτή υπόθεση πρέπει να λειτουργήσει ως μια υπενθύμιση προς όλους να μην κλείνουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου τους όταν ο κινητήρας βρίσκεται σε λειτουργία.























































