ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Χονγκ Κονγκ,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάλλον θα μπει στο βιβλίο Γκίνες, αλλά δεν θα το χαρεί καθόλου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατάφερε να χάσει 15 δισ. δολάρια σε μισή ώρα!
Ο λόγος για τον κροίσο από την Κίνα, Li Hejun, πρόεδρος του κολοσσού κατασκευής ηλιακών πανέλων Hanergy.
Την περασμένη Τετάρτη ο Li Hejun, του οποίου η εταιρία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, είδε την αξία της μετοχής της εταιρίας του να κάνει βουτιά 47%!
Όπως εξηγεί το CNBC η βουτιά αυτή κόστισε στην Hanergy την απωλεια 18,6 δισ. δολαρίων από την εταιρική αξία, ενώ στον ίδιο σχεδόν 15 δισ. δολάρια, αφού κατέχει το 80% της εταιρίας.
Η διαπραγμάτευση της μετοχής πάγωσε στις 10:40 «εν αναμονή της ανακοίνωσης στοιχείων που περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες», σύμφωνα με τον Li Hejun.























































