ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θανάσης Πετράκος, ΣΥΡΙΖΑ,


















































AI εκτός ελέγχου: Νέα περιστατικά που προκαλούν ανησυχία για τη δράση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Δημοσκόπηση MRB: «Βολοδέρνει» η ΝΔ στο 23,8% - Ο Σαμαράς «απειλεί» με δυνητική ψήφο στο 16,8%
Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μέσα στο σχολείο της
Υπόθεση Μαζωνάκη: Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στους δύο προφυλακισμένους γιατρούς
Ενεργειακός εφιάλτης: Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια, αέριο στα 80 ευρώ και νέες αυξήσεις - Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Μεγάλο λάθος” χαρακτήρισε τη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε “να προετοιμάσουμε το λαό και να τον ενημερώσουμε για τις εναλλακτικές λύσεις που έχουμε. Να μην λέμε ότι όλα είναι καλά”.
“Για μας δεν είναι πάση θυσία στο ευρώ. Ο Τσίπρας δίνει μάχη με τα συμφέροντα και πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο. Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να υπογράψει μόνο συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμά της. Η 20η Φλεβάρη ήταν μεγάλο λάθος. Να ετοιμαστούμε για παν ενδεχόμενο, δεν πληρώνουμε, δεν μπαίνουμε στη λογική των ισοδυνάμων. Δεν είναι καταστροφή η ρήξη και η έξοδος από το ευρώ».
























































