ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΤΜ (Αυτόματο Ταμειακό Μηχάνημα), Εμπρησμός,


















































Συρία: Ισλαμιστές απήγαγαν Ελληνορθόδοξο κοσμηματοπώλη και ζητάνε λύτρα
Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής - Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση
Ο Τζιωνής της ΚΥΠ στο Μπαχρέιν - Τι συζήτησε με τον Νάσερ μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και σε Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης (ΑΤΜ), υποκαταστήματος της EUROBANK στο Νέο Κόσμο, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η εμπρηστική επίθεση στο ΑΤΜ σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα στο υποκατάστημα της τράπεζας στην συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φρατζή. Οι δράστες περιέλουσαν το μηχάνημα με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές.
Πανικό προκάλεσε πυρκαγιά που αποδίδεται σε εμπρησμό, η οποία εκδηλώθηκε στις πέντε τα ξημερώματα, σε ισόγειο κλειστό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Κύπρου στο Αιγάλεω. Από τις φλόγες καταστράφηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και τέσσερα μοτοποδήλατα.
Εμπρησμοί σημειώθηκαν σε δύο ακόμα ΙΧ, ένα στο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά και ένα στο Κερατσίνι, καθώς και σε ένα μοτοποδήλατο στο γήπεδο Καματερού.
Για τις εμπρηστικές επιθέσεις διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.























































