ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν μίλησε για χρεοκοπία, υπογραμμίζουν κύκλοι του Μαξίμου, αναφορικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός στον Guardian.
Στη συνέντευξη που έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ιστοσελίδα του Guardian το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο περιεχόμενο αλλά στον τίτλο του άρθρου για τον οποίο δεν φέρει καμιά ευθύνη πόσο δε, μάλιστα, όταν δεν ανταποκρίνεται και στο περιεχόμενο, υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στις Βρυξέλλες ως συντονιστής της ομάδας διαπραγμάτευσης δουλεύοντας για την καλή λύση. Το να μιλάει, ταυτόχρονα, για χρεοκοπία θα ήταν τουλάχιστον αντιφατικό και ανακόλουθο, σημειώνουν.
Ήδη η εφημερίδα άλλαξε τον τίτλο ώστε να ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο της συνέντευξης του Υπουργού.
























































