ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα πράσα πιάστηκε βουλευτής του κοινοβουλίου της Βραζιλίας, όταν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης «χάζευε» σκηνές ερωτικού περιεχομένου στο κινητό του.
Πρόκειται για τον Ζοάο Ροντρίγκες (Joao Rodriguez), μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Βραζιλίας, ο οποίος «συνελήφθη» από τις κάμερες να βλέπει πορνό την ώρα που οι βουλευτές συζητήσουν για την εκλογική μεταρρύθμιση της χώρας.
Ο Ροντρίγκες (Rodriguez) έβλεπε το επίμαχο υλικό κάτω από τα έδρανα. Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά το περιστατικό, ο βουλευτής δήλωσε ότι έλαβε το συγκεκριμένο βίντεο μέσα από μια συνομιλία στο WhatApp. Δεν μπορεί να ελέγχει τι του στέλνει -όπως είπε- και ήταν έτοιμος να το διαγράψει.






















































