ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκότωσε τη μητέρα του για τους βαθμούς του στο πανεπιστήμιο

Σκότωσε τη μητέρα του για τους βαθμούς του στο πανεπιστήμιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 22χρονος φοιτητής πανεπιστημίου στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του, έπειτα από έναν καυγά για τους βαθμούς του.

Ο Τάιλερ Μπλάνσιτ (Tyler Blansit) κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι βρήκε νεκρή τη μητέρα του, στον κήπο του σπιτιού τους.

Ωστόσο όταν οι αρχές τον ανέκριναν, ο νεαρός ομολόγησε την άγρια δολοφονία της μητέρας του, την οποία φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός καυγά γύρω από τους κακούς βαθμούς του στη σχολή όπου σπουδάζει.

Σύμφωνα με τις αρχές η 45χρονη δέχθηκε φονικό χτύπημα στο κεφάλι, με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, αναφέρει η NY Daily News.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκπαιδευτική περιοδεύουσα έκθεση «Ιδρύοντας τη Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Αμερική»

Κίνα και Ινδία στο πλευρό της Ρωσίας: Αντιδρούν κατά των ΗΠΑ για τις νέες κυρώσεις

Οι Αμερικανοί «επέτρεψαν» στους Χούτι να επιτεθούν στη Σαουδική Αραβία

«Φούσκα» η Συμφωνία της Μέκκας – Η Σαουδική Αραβία δέχεται επίθεση από τους Χούτι κι ο Ερντογάν… «κοιτάει» – Το Ισραήλ είπε στους Σαουδάραβες: «Να ξέρετε ποιοι είναι οι φίλοι σας»

Η Σαουδική Αραβία σε «πολιορκία» των Χούτι – Οι ΗΠΑ δείχνουν σωτηρία της από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr