ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεργία, Οικονομική Ανάπτυξη, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ),


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οριακή ανάπτυξη 0,1% της ελληνικής οικονομίας φέτος και επιτάχυνσή της στο 2,3% το 2016 προβλέπει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) με την εξαμηνιαία έκθεσή του για τις προοπτικές των χωρών – μελών του (Economic Outlook).
Η ανεργία προβλέπεται να μειωθεί στο 25,7% φέτος και περαιτέρω στο 24,7% το επόμενο έτος από 26,5% το 2014. Ο αποπληθωρισμός αναμένεται να συνεχισθεί και φέτος, με τον δείκτη τιμών καταναλωτή να μειώνεται 1,4%, όπως και πέρυσι, ενώ το 2016 προβλέπεται αύξηση των τιμών κατά 0,3%. Το δημοσιονομικό έλλειμμα αναμένεται να μειωθεί λίγο φέτος στο 3,4% του ΑΕΠ και περαιτέρω στο 2,8% το 2016 από 3,6% το 2014. Το δημόσιο χρέος προβλέπεται να αυξηθεί φέτος στο 187,9% του ΑΕΠ από 184,1% του ΑΕΠ πέρυσι και να μειωθεί οριακά το 2016 στο 187,6% του ΑΕΠ.
Ο ΟΟΣΑ σημειώνει στην έκθεση ότι η οικονομική ανάπτυξη παραμένει ασθενής το 2015, καθώς η αβεβαιότητα που συνδέεται με το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα και η επιδείνωση των συνθηκών ρευστότητας έχουν υπονομεύσει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη και τις επενδύσεις.























































