ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Μπέττυ Μπαζιάνα,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Και τον «προσωπικό λόγο» που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τόση αφοσίωση του, στον αγώνα για την επίτευξη συμφωνίας και στις διαπραγματεύσεις αποκαλύπτουν οι The Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αλέξης Τσίπρας, φέρεται να έχει αποκαλύψει ότι, εάν κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση και καταφύγει σε «αναγκαστική» συμφωνία με τους δανειστές, προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία, η σύντροφός του και «πρώτη κυρία», Μπέττυ Μπαζιάνα, έχει απειλήσει ότι θα τον… αφήσει.
Και ενώ η διαπραγμάτευση, περνάει στο πιο κρίσιμο σημείο με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την επίτευξη ενός έντιμου συμβιβασμού και θα αναλάβει το κόστος να σηκώσει το βάρος της συμφωνίας- εάν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε θα αναλάβει την ευθύνη να πει το «μεγάλο όχι», όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του με τον Αυστριακό καγκελάριο, Βέρνερ Φάιμαν.
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα είναι μαζί από τα σχολικά τους χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Τον 4χρονο Φοίβο – Παύλο και τον μόλις δύο ετών Ορφέα – Ερνέστο.
























































