ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγωγός, Ευρωπαϊκή Ένωση, Θανάσης Πετράκος, Ντόναλντ Τουσκ, Ρωσία, ΣΥΡΙΖΑ, Φυσικό Αέριο,

















































Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού
Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού - «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στέλνει αεροσκάφη CSAR στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δηλώσεις και τα τελεσίγραφα του κ. Τούσκ δεν συμβάλουν στην ενότητα της Ευρώπης, δεν συνιστούν συμπεριφορά εταίρων αλλά επικυρίαρχων προς την αποικία τους.
Οι εκβιασμοί και οι σκληρές δηλώσεις έχουν να κάνουν με την μεγάλη ενεργειακή συμφωνία για τον ρωσο-ελληνικό αγωγό και είναι ένδειξη φόβου δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το κεντρικό μαγκαζίνο με την Κέλλυ Κοντογεώργη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος.
Ο κ. Πετράκος επίσης τόνισε ότι οι δανειστές αντιδρούν επειδή η Ελλάδα δεν είναι πλέον αγκιστρωμένο ψάρι στις πολιτικές τους επιλογές και τους κάλεσε να γυρίσουν 5 χρόνια πίσω για να θυμηθούν ότι φόρτωσαν στις χώρες του νότου και πρώτιστα στην Ελλάδα την κρίση των τραπεζών τους.
“Οι πολιτικές τους οδήγησαν την χώρα και το λαό στην καταστροφή ξεχνούν ΠΑΣΟΚΟΙ Νεοδημοκράτες και Ποταμίσιοι όλα όσα έχουν γίνει με την ανεργία και την μείωση την εισοδημάτων και διαμαρτύρονται επειδή 4 μήνες διαπραγματευόμαστε σκληρά… Τι ζητούν δηλαδή;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Πετράκος.























































