ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
«Οι γενοκτόνοι θα χάσουν», είπε ο Ερντογάν στην πρώτη ομιλία μετά την επίθεση του Ισραήλ στην Ιντλίμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσα θα είναι τα ψίχουλα που θα μοιραστούν από το πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα το πλεόνασμα υποκρισίας και θράσους της κυβέρνησης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του σχετική με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:
“Με επικοινωνιακές και μόνο φανφάρες παριστάνει ότι μάχεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, ενώ στην πραγματικότητα είναι στρατηγικά εγκλωβισμένη στα μνημονιακά αδιέξοδα. Επαίρεται για ένα πλεόνασμα που επιτεύχθηκε με τις θυσίες της κοινωνίας και την ασφυξία στην οικονομία, ενώ υπόσχεται ότι θα ξημερώσει μια καινούρια ημέρα, συνεχίζοντας την ίδια καταστροφική συνταγή λιτότητας, ιδιωτικοποιήσεων και διάλυσης των δημόσιων αγαθών. Προσπαθεί να στήσει ένα προεκλογικό σκηνικό «επιτυχίας», πάνω στο σαθρό έδαφος μιας στημένης εξόδου στις αγορές, που προσκρούει όμως στην ίδια την πραγματικότητα και τα συντρίμμια του μνημονίου.
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία έξοδος από την κρίση και καμία ανακούφιση του ελληνικού λαού, στο βαθμό που δεν αμφισβητείται η εγκληματική δέσμευση στα μνημόνια και δεν χαράσσεται μια νέα εθνική στρατηγική, για την ανάπτυξη και τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και των ασθενέστερων στρωμάτων. Αυτήν ακριβώς τη διαφορετική πολιτική στρατηγική θα στηρίξουν οι Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές, εκεί που τα ψέματα θα τελειώσουν και το δήθεν success story θα μας αφήσει χρόνους”, καταλήγει.
























































