ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ηγέτες της Ευρωζώνης δήλωσαν πως μπορεί να υπάρξει συζήτηση για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους αλλά μετά από τη συμφωνία, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg με τίτλο: «Οι ηγέτες της Ευρωζώνης σταθμίζουν την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ως δεύτερο βήμα στις συζητήσεις για τη βοήθεια».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε μετά τη σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης ότι οι πιστωτές πρέπει να δεσμευθούν να συζητήσουν τις αλλαγές στο χρέος ως «δεύτερο βήμα» μετά την επίτευξη συμφωνίας τις επόμενες ημέρες για τον προϋπολογισμό, την οικονομία και τη βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση της Ελλάδας. «Όσον αφορά την επιμήκυνση ή τον ανασχεδιασμό (reprofiling) του χρέους, αυτή μπορεί να γίνει μόνο σε ένα δεύτερο βήμα. Πρέπει να υποδειχθεί ως ένα επόμενο βήμα, αλλά δεν θα είναι στις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Ολάντ.
























































