ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μπάσκετ Εφήβων,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την 4η θέση πήρε η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε στον «μικρό τελικό» από την Τουρκία με 71-80.
Τα δεκάλεπτα: 16-16, 31-36, 44-56, 71-80
Χωρίς τον Χαραλαμπόπουλο και με την ήττα στα ημιτελικά από τις ΗΠΑ να βαραίνει ακόμη, η ελληνική ομάδα έδειχνε από την αρχή «μουδιασμένη» κι έτσι η Τουρκία, χωρίς να παρουσιάζει κάτι ιδιαίτερο, είχε τον πρώτο λόγο. Ωστόσο η λήξη του δεκάλεπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 16-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Τουρκία πήρε ένα προβάδισμα και το διατήρησε ως το τέλος του ημιχρόνου (+5).
Η Ελλάδα αναζητούσε λύσεις στην επίθεση, αλλά δεν τις έβρισκε εύκολα. Μόνο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προσπαθούσε να δώσει ενέργεια, όμως η Τουρκία κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά στο +15 για να κλείσει η τρίτη περίοδος στο +12 (44-56).
Οι Τούρκοι συνέχισαν να «πατάνε» πιο γερά στο γήπεδο, η ελληνική ομάδα έκανε μια ύστατη προσπάθεια στα μισά της τέταρτης περιόδου, όταν έριξε τη διαφορά σε μονοψήφια τιμή (54-63), αλλά και πάλι η Τουρκία κυριαρχώντας στα ριμπάουντ, επανήλθε στο +12 (55-67) για να κλείσει τελικά ο αγώνες στο 80-71, με την τουρκική ομάδα να παίρνει την 3η θέση στη διοργάνωση και την ελληνική ομάδα να μένει εκτός βάθρου.























































