ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ανταποκρίθηκα θετικά στο γενικό κάλεσμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη», ανέφερε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, επισημαίνοντας ότι: «Ένα από τα βασικά θέματα που έχει εντοπίσει ο Μεϊμαράκης είναι η επανασυσπείρωση της Ν.Δ.».
Όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ο χώρος της Νέας Δημοκρατίας είναι εκείνος που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».
Παράλληλα, ο κ. Βουλγαράκης αναγνώρισε ότι: «Η Ν.Δ. αναγκάστηκε να πάρει σκληρές αποφάσεις που οδήγησαν -όπως είπε- τη χώρα σε ένα καλύτερο επίπεδο».
Επίσης, ο κ. Βουλγαράκης σημείωσε ότι: «Κάποια στιγμή η Ν.Δ. έχασε τον κορμό της καθώς είχε λοχαγούς και στρατιώτες», ενώ υπογράμμισε πως δεν τον ενδιαφέρει ενδεχόμενη εκλογή με λίστα και πως με όλες τις δυνάμεις του θα σταθεί στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
























































