ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής των ΗΠΑ στην Ουκρανία ο Μπαράκ Ομπάμα, δίνοντας έμφαση στο ρόλο της διπλωματίας στο ζήτημα της Κριμαίας.
«Δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία» τόνισε ο Ομπάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό κανάλι συνεργαζόμενο με το NBC.
Ο Ομπάμα υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ θα επιμείνουν στη συνέχιση των διπλωματικών προσπαθειών προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στη Ρωσία.
«Υπάρχει ένας καλύτερος δρόμος, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και οι Ουκρανοί θα αναγνωρίσουν ότι για εμάς, το να εμπλακούμε εναντίον του ρωσικού στρατού δεν θα ήταν προσήκον και δεν θα ήταν καλό και για την Ουκρανία» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.























































